Dapatkan Zero Kos Marketing sekarang berharga RM97

Tarikh

09 – 11 Oktober 2020

Platform

Webinar ZOOM

}

Masa

08:00 am

Tarikh

09 – 11 Oktober 2020

Platform

Webinar ZOOM

“Kalau kau tak buat lagi free marketing, Kenapa nak buat paid marketing?”
-Dr Azizan osman-

Sesi Virtual Online akan bermula:

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Lonjakkan bisnes anda ke tahap seterusnya pada tahun 2021

#Jump2021
#JumpByRichWorks

“RAHSIA” ZERO KOS MARKETING YANG BAKAL “MELONJAKKAN” BISNES DAN SALES ANDA

STRATEGI ZERO KOS MARKETING

Strategi yang paling latest untuk anda lonjakkan sales dan bisnes ada di pasaran dan juga anda bakal mengetahui Formula S.I.A.P.A ! Satu kaedah untuk mengenal pasti apa yang pelanggan inginkan daripada kita.

TEKNIK PEMASARAN ONLINE ZERO KOS MARKETING

Duit ada atau tak ada, pemasaran tetap kena jalan, Jadi apa nak buat ? Cari teknik zero kos marketing yang boleh memasarkan produk dan perkhidmatan kita dengan pantas dan berkesan.

WHY YOU NEED TO DO MARKETING IN THE FIRST PLACE ?

Anda akan didedahkan dengan kepentingan marketing dalam bisnes anda. Bagaimana marketing boleh mempengaruhi sales anda setiap bulan dan apa isu marketing yang dihadapi oleh setiap usahawan dalam bisnes.

Adakah anda:
Pernah terperangkap dengan marketing berbayar tapi tak berkesan dan tak membantu anda tingkatkan jualan?
Pernah rasa takut nak buat iklan kerana anda tak ada budget yang besar?
Terpaksa ‘redha’ dengan sales yang seciput kerana anda tak tahu dan takut nak buat marketing?
Jika Anda…
Biarkan diri anda terus berada dalam ketakutan, kerisauan, kebimbangan serta kekurangan ilmu tentang marketing, anda mungkin akan hadapi situasi ini…
01
Bisnes Tidak Jalan
Tertekan kerana bisnes tak jalan. Kos terus meningkat, tapi sales tak masuk.
02
Kos Operasi Meningkat
Risau dengan aktiviti marketing yang mungkin tak bawa hasil dan hanya setakat meningkatkan kos operasi bisnes.
03
Hutang Bisnes Meningkat
Takut sebab melihatkan hutang bisnes makin banyak akibat sales yang tak ada dan tak meningkat kerana marketing yang tak betul.
04
Bisnes Semakin Merudum
Kecewa sebab hasrat anda nak jadi usahawan berjaya dah semakin jauh sebab bisnes anda dah makin merudum dan jatuh.
05
Bisnes Gagal
Sedih sebab nampaknya anda terpaksa mengecewakan harapan keluarga dan orang tersayang sebab gagal naikkan sales dan beri keuntungan kepada bisnes serta dah nampak tanda bisnes anda akan gagal.
“The biggest regret bukan sebab bisnes tak berpotensi untuk berjaya, tapi sebab anda sebagai usahawan tak buat apa-apa tindakan untuk berjaya. Ramai orang suka complaint, kos sara meningkat, tak ada duit. Menyalahkan orang lain adalah kerja paling senang. Persoalannya, apa kita buat dengan diri kita? Apa kita buat untuk naikkan bisnes kita?”
— Dr Azizan Osman
Mahukah anda tahu bagaimana anda boleh tingkatkan jualan anda di tahun 2020 sehingga minima 3 kali ganda ? -TANPA anda perlu mengeluarkan kos marketing yang tinggi dan tak memberikan hasil.
DAFTAR SEKARANG

Sesi Virtual Online akan bermula:

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

SPEAKER

Dr Azizan Osman adalah seorang individu yang memulakan karier hidupnya secara sederhana dan kini diiktiraf sebagai jurulatih bertaraf dunia oleh International Coach Guild (ICG) dalam bidang perniagaan, pemasaran, kepimpinan dan penguasaan potensi diri.

Beliau memiliki keupayaan luar biasa yang dapat mempengaruhi perubahan positif seseorang individu untuk menghasilkan kerja terbaik serta menjadi team yang efektif dan luar biasa.

Sejak 2008, Dr Azizan Osman telah membantu lebih daripada 700 ribu peserta menerusi program yang dianjurkan secara langsung melalui Richworks International, syarikat yang diterajui beliau sebagai Pengasas & Pengerusi Eksekutif. Beliau telah membantu ribuan usahawan dan jutawan untuk berjaya melalui strategi dan formulanya yang praktikal, mudah dan terbukti berkesan.

Beliau juga telah menulis lebih daripada 10 buku mengenai perniagaan, pemasaran dan penguasaan potensi diri. Buku ‘Beat the Curve’ yang dikarang bersama Brian Tracy antara buku yang berjaya tersenarai sebagai buku terlaris di Amazon. Perkongsian di media sosial beliau juga turut menjangkau puluhan ribu orang setiap minggu, menjadikan beliau influencer selebriti yang dapat membantu ramai orang untuk merealisasikan potensi diri pada tahap tertinggi.

Sejak 2015, menerusi Program High Net Worth Coaching bersama kumpulan Titanium, Dr Azizan Osman telah memberikan bimbingan kepada lebih 300 usahawan cekal dalam perkembangan dan pertumbuhan perniagaan mereka yang luar biasa dan jumlah anggaran jualan tahunan untuk kumpulan usahawan ini mencecah lebih RM500 juta setiap tahun.

MOMENT BELAJAR ZERO KOS MARKETING

Jika anda ada sebarang masalah, boleh hubungi team kami di bawah:

DISCLAIMER: The RichWorks’ Training Program is designed to guide the Client to learn how to consistently achieve results and make purposeful choices. Although good faith efforts have been taken to preserve Client confidentiality, RichWorks makes no guarantees in this regard or to information communicated by and between Clients in this program. The success of the Clients are also the result of several factors inclusive of personal motivation and intentions, attitudes, knowledge, perseverance, hard work and determination.

PENAFIAN: Program Latihan RichWorks direka untuk membimbing Klien untuk belajar bagaimana untuk mencapai kejayaan secara konsisten dan membuat pilihan yang sesuai. Walaupun usaha sebaiknya telah diambil untuk mengekalkan Privasi Pelanggan, RichWorks tidak memberikan jaminan dalam hal ini atau untuk maklumat yang dikomunikasikan oleh dan antara Klien dalam program ini. Kejayaan Klien juga merupakan hasil daripada beberapa faktor termasuk motivasi dan niat peribadi, sikap, pengetahuan, ketekunan, kerja keras dan tekad.